In ons land boffen we met de vele prachtige en unieke trouwlocaties. Op veel plekken kun je als bruidspaar terecht op een historisch landgoed. Ook als bruidsfotograaf kom ik hier graag om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen voor later. Op veel van deze landgoederen zijn ze gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften en zullen jullie als bruidspaar in de watten gelegd worden. Elkaar het ja-woord geven en dit vieren met jullie dierbaren op zo’n unieke plek is natuurlijk geweldig.

Bekijk de trouwlocaties in Nederland: https://www.storiesbyarv.co/trouwlocaties/

Ook met de trouwfotografie op een landgoed zit het wel goed. Het begint als bij een statige oprijlaan, een idyllische boomgaard of misschien wel een rustieke binnenplaats. De sfeer ademt romantiek uit en jullie als bruidspaar zijn daar het stralende middelpunt van.

Wat verstaad men onder een landgoed:

Een landgoed werd vroeger gebouwd en ingericht om te pronken met al hun pracht en praal. Vaak is dit nog erg goed te zien en zijn er vele mooie details bewaard gebleven. Al deze facetten geven nu een extra touch aan jullie bruiloft. Ook tijdens de fotografie kunnen we deze inrichting en decoraties goed gebruiken. Ze bieden een mooi decor voor de foto’s en geven net dat beetje extra wat jullie reportage uniek zal maken.

Nog een fijn voordeel aan trouwfotografie op een landgoed zijn de vele grote ramen die ze vaak hebben. De eigenaren van lang geleden gebruikten deze huizen als buitenhuis om de grote stad te ontvluchten. Ook zij hielden van het vele licht wat hier mee naar binnen stroomde. Als fotograaf benut ik dat prachtige licht nu graag en maak er veel gebruik van tijdens het maken van de foto’s.

Ik leg het verhaal van jullie dag vast met mijn foto’s en de bijzondere elementen die jullie trouwlocatie rijk is zijn daar een groot onderdeel van. Van de voorbereidingen in de bibliotheek van het landgoed waar de prachtige trouwjurk aan een kroonluchter kan hangen tot een wervelend feest aan het einde van de dag. Het aansnijden van die heerlijke taart op de binnenplaats omringd door al jullie dierbare vrienden en familie en een diner aan prachtig gedekte tafels in de dinerzaal.

Trouwen op een landgoed waar jullie van begin tot eind terecht kunnen op jullie dag is heel erg prettig. Jullie zullen niet alleen een fantastische locatie hebben om elkaar het ja-woord te geven maar ook geen last van stress veroorzaakt door auto ritjes die gemaakt moeten worden. Dat scheelt vaak een hoop stress. De ceremonie, het feest, vaak kan alles onder een dak. En bij mooi weer zelfs in bijvoorbeeld die romantische boomgaard. Voor de fotoreportage hoeven jullie dus ook niet op pad want ze wisten vroeger echt wel wat mooi is. En daar kunnen wij nu met zijn allen heerlijk van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *